opinie
zaloguj
Nie masz konta?
Zarejestruj się
koszyk(0)
produktów: 0 szt.
na kwotę 0.00 PLN.
Szukanie zaawansowane
katgoraia produkto
producenci
temp-thumb
temp-thumbtemp-thumbtemp-thumbtemp-thumb
Polityka prywatności

www.plytkisklep.pl szanuje Twoją prywatność

Sklep www.plytkisklep.pl szanuje Twoją prywatność, dane osobowe przechowujemy w bezpieczny sposób - nie sprzedajemy adresów klientów. Zbieranie informacji o klientach ogranicza się do minimum, informacje zbierane od klientów wymagane są do wysyłki produktów, co obejmuje m.in. dane osobowe, dane adresowe, adresy poczty elektronicznej oraz kontakt telefoniczny.

Dane te nie są udostępniane bez zgody klienta, osobom trzecim. Zawsze możesz usunąć swoje dane z bazy www.plytkisklep.pl. Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.

Klienci, którzy skorzystali z możliwości założenia konta, mogą samodzielnie uaktualniać swoje dane. Zmiany danych osobowych można dokonać logując się na swoje konto. Newslettery nie są wysyłane bez zgody klienta, zawsze można się wypisać i nie otrzymywać informacji o promocjach i nowościach na stronie www.plytkisklep.pl.

Powierzone nam przez Ciebie dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

  • Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  • Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt